•  
  • Ege Rehber
  • SSO
  • Engelsiz Ege
  • HES FORMU
  • KURULLAR
    • Onur Kurulu
    • Düzenleme Kurulu
    • Bilim Kurulu
    • Çalıştay Gönüllüleri
  • KONULAR
  • PROGRAM
  • TARİHLER
  • KAYIT & KONAKLAMA
  • BİLDİRİ GÖNDERİMİ
    • Sözlü Bildiri Hazırlama Kuralları
    • Poster Bildiri Hazırlama Kuralları
  • ÇALIŞTAY MEKANI
  • SPONSORLARIMIZ
Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ
IV. ET ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ
IV. ET ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI

EGE ÜNİVERSİTESİ

IV. ET ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI
Türkiye Yüzyılı

Online Kitap Satış

Ege Ders

Engelsiz Ege

Ege SSO
Ege Üniversitesi
  • HES FORMU
  • KURULLAR
    • Onur Kurulu
    • Düzenleme Kurulu
    • Bilim Kurulu
    • Çalıştay Gönüllüleri
  • KONULAR
  • PROGRAM
  • TARİHLER
  • KAYIT & KONAKLAMA
  • BİLDİRİ GÖNDERİMİ
    • Sözlü Bildiri Hazırlama Kuralları
    • Poster Bildiri Hazırlama Kuralları
  • ÇALIŞTAY MEKANI
  • SPONSORLARIMIZ

SİTE HARİTASI

  • HES FORMU
  • KURULLAR
    • Onur Kurulu
    • Düzenleme Kurulu
    • Bilim Kurulu
    • Çalıştay Gönüllüleri
  • KONULAR
  • PROGRAM
  • TARİHLER
  • KAYIT & KONAKLAMA
  • BİLDİRİ GÖNDERİMİ
    • Sözlü Bildiri Hazırlama Kuralları
    • Poster Bildiri Hazırlama Kuralları
  • ÇALIŞTAY MEKANI
  • SPONSORLARIMIZ
Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ

Huzurlu Üniversite, Kaliteli Eğitim, Aydınlık Gelecek


Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 35100 Bornova / İZMİR
Telefon : 0232 311 30 01 - Faks: 0232 311 48 31
E-Posta: eturunlericalistayi2020@gmail.com
Ulaşım Haritası - Site Haritası